Ana içeriğe atla

Tarayıcı Üzerinden Bitcoin Kazanmak Mümkün Mü? CryptoTab Browser Kazım Yapma! (CryptoTab Browser)


    Yatırım Tavsiyesi Değildir


 Bitcoin Nedir

  Bitcoin son zamanlar ülkemizde oldukça yaygınlaşan, oldukça gündem olan, adından sıkça söz ettiren bir sanal para birimidir.

  Son yıllarda değeri oldukça arttığı için fazlaca talep gören ve en çok bilinen kripto paralar arasındadır.


Son 10 yılın Bitcoin/TL Grafiği

    Peki Biz Nasıl Bitcoin Kazanabiliriz?
      
       Bitcoini belirli siteler üzerinden alabileceğiniz gibi bilgisayar, ekran kartı, telefon ve tabletleriniz üzerinden kazım yaparak da kazanabilirsiniz. Bu tür ekran kartı vb üzerinden bitcoin kazanma işlemleri ''mining'', bitcoin madenciliği olarak adlandırılıyor.
        Tarayıcı üzerinden yapacağımız bitcoin madenciliğinde aslında seçeneğimiz oldukça fazla. Ama şunlara dikkat etmemiz gerekiyor:
  1. Site güvenliği
  2. Ödeme yöntemleri
  3. Ödeme kanıtları
  4. Var ise internet üzerinde site hakkında yapılan olumsuz yorumlar
       Bu maddelere oldukça dikkat etmeliyiz. Aksi takdirde yaptığınız kazımlar ödenmeyebilir, bilgileriniz başkaları ile paylaşılabilir veya size uygun ödeme yöntemleri yok ise paranız içeride kalabilir.

      Evet bu kısıma kadar belki aklınızdan ''O zaman nereden bulacağız güvenilir siteleri?'' sorusu geçmiş olabilir. Bunun için sizlere önereceğimiz daha önce kendimizin denediği kazım yaptığı hatta defalarca ödeme aldığı bir tarayıcıyı önereceğiz. 
    
      Nedir Bu Tarayıcı?
            
          Belki bir çocuğunuzun daha önce ismini duyduğu bir tarayıcı olan ''CryptoTab Browser'' adındaki tarayıcı hakkında sizlere bilgi vereceğiz ve yapmanız gereken adımları nasıl kazanç sağlayabileceğiniz hakkında sizlere bilgi vereceğiz.

           Öncelikle kendi kullandığınız tarayıcıya ''CryptoTab'' yazarak indirecek olduğumuz bu tarayıcının kendi sitesine giriyorsunuz. Site ilk bakışta size anlamsız karmaşık gelebilir ama yapacağımız şey oldukça basit. Aşağıdaki görsel üzerinden de sizlere gösterdiğimiz gibi site üzerinde üst panelde yazan ''download'' sekmesine basıyoruz ve kolayca tarayıcımızın indirme işlemini başlatıyoruz.





            
            İndirme işleminiz kısa sürede tamamlanacak ve kurulum için sizi bekliyor olacak. 

            Kurulumu yaptıktan sonra tarayıcı üzerinden kayıt olmanız gerekiyor kayıt işlemi de oldukça basit bir işlem.

     2x HIZ İLE KAZIM YAPMAK İSTERSENİZ, NETWORKÜMÜZE KATILARAK BERABER KAZIM YAPMAK İSTERSENİZ BU LİNKTEN SİZ DE NETWORKÜMÜZE KATILABİLİRSİNİZ :  https://cryptotabbrowser.com/8530199


            Tüm bu adımları tamamladıktan sonra mining yapmaya hazır bir tarayıcınız oluyor. 

         Peki Kazım Yapmaya Nasıl Başlayacağız?

            Artık en kolay kısıma geldik, mining (kazım) yapmak.




           Öncelikle yukarıda göstermiş olduğumuz, tarayıcıyı açtığınız zaman sağ üstte yer alan simgeye tıklıyoruz.
           
           Ardından açılan sekme üzerinde kazımı başlatacağınız, ne kadar kazım yaptığınızı takip edeceğiniz, ne kadar kazandığınızı göreceğiniz panele erişmiş olacaksınız.
       

          
             Kazım yapmaya başlamadığımız için açılan sekmede mining speed kısmı off olarak görünecektir. Bu kısımdan kolayca ''MAX'' yazısına tıklayarak veya mavi yuvarlağı tutup max sekmesine getirdiğimizde kazımımı başlayacaktır.



 



        Yukarıda ''YOUR BALANCE'' kısmında yaptığınız kazımın miktarı, yani kazım yapmaya başladığınız andan itibaren kazandığınız Bitcoin.
        Altında bulunan ''APPROX'' yazan kısımdan baktığınız zamana yani o anın bitcoin fiyatına göre kazandığınız bitcoinin dolar üzerinden miktarı görünmektedir.


        Alt kısımdaki panelde de sadece kendiniz kazım yaparak kazandığınız, networkünüz, yani sizin referans linkiniz üzerinden kayıt olan kişilerden oluşan ekip, üzerinden kazanmış olduğunuz miktar ve toplam kazanmış olduğunuz miktar ayrı ayrı gösterilmektedir.

NETWORK OLUŞTURMAK İÇİN:

                Network oluşturmak için yapmanız gereken şey aslında çok basit. Aşağıda vermiş olduğumuz görsek üzerinden de görebileceğiniz gibi ''Link ID'' yazan kısımdaki linkten ekibinize miner kazandırmak. Yani o linki attığınız kişi link üzerinden tarayıcıyı indirip kayıt olduğu zaman yaptığı kazım üzerinden siz de kazanç sağlıyorsunuz ve Networkünü yani ekibiniz içindeki ekip arkadaşlarınızla birbirinize destek olmuş oluyorsunuz.




       Sistem üzerindeki tüm önemli kısımları bu yazımızda sizlere açıkladık ve sizlerin huzuruna sunduk. Aklınıza takılan herhangi bir konuyu yorum olarak belirtebilirsiniz. Herkese bol kazançlar...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

We Bare Bears Duvar Kağıdı Wallpapaer

 We Bare Bears Duvar Kağıdı Wallpapaer Step by step instructions to Download We Bare Bears Iphone iOS In PC or Laptop  To download We Bare Bears Iphone iOS, Right snap on any image you need to save and afterward select "Save picture as… " or "Save picture as… " to begin downloading the HD backdrop in your work area or PC relying upon which internet browser you are utilizing. From that point onward, select the area on your PC where you wish to save the backdrop and afterward select "Save". This will make a duplicate in your PC or PC that can be made your work area backdrop by right tapping the backdrop and select "Set as work area foundation".  Step by step instructions to Download We Bare Bears Iphone iOS In Smartphone  On the off chance that you are perusing the site in cell phone, Tap and Hold the picture for around 3 to 5 seconds and afterward a screen will show up. Select "Save picture as… " or "Download Image" to begin do

Telefon Duvar Kağıtları 2020

Telefon Duvar Kağıtları 2020      Merhaba sevgili takipçilerimiz bugün sizlere 2020 telefon duvar kağıtları sunacağız. Beğendiğiniz duvar kağıtlarını üzerine basılı tutup indir tuşuna basarak telefonunuza indirebilir ve ya bilgisayar üzerinden beğendiğiniz duvar kağıdına sağ tık yapıp farklı kaydet diyerek JPEG formatında kaydedebilirsiniz. IPhone Duvar Kağıtları sizler için internetten derlediğimiz birbirinden güzel 40 adet duvar kağıdı cep telefonunuzun çok çok çok daha güzel görünmesi sağlayacaktır. İnternetten derlediğimiz ekran duvar kağıtları kimi zaman çok güzel bir doğa manzarası, kimi zaman çok güzel bir hayvan resminden oluşmaktadır. Bazen yağmur damlası ve kar tanesinin yakından çekilmiş bir fotoğrafta bulabilirsiniz. Kendi ruh halinizi yansıtacağınız cep telefonunuz için duvar kağıtlarını arzu ettiğiniz zaman sitemize gelerek değiştirebilirsiniz.   İPhone'da duvar kağıdı nasıl değiştirilir: İster iPhone SE2'de ister bir sonrakiiPhone 12 , iPhone'daki duvar kağıd

Karakalem Vücud Çizim Aşamaları (pencil drawing body drawing)

Karakalem Vücud Çizim Aşamaları (pencil drawing body drawing)  Merhaba sevgili takipçilerimiz bugün sizlere Karakalem Vücud Çizim Aşamaları (pencil drawing body drawing)  sunacağız. Beğendiğiniz duvar kağıtlarını üzerine basılı tutup indir tuşuna basarak telefonunuza indirebilir ve ya bilgisayar üzerinden beğendiğiniz duvar kağıdına sağ tık yapıp farklı kaydet diyerek JPEG formatında kaydedebilirsiniz. 1. Karakalem çizmeye nereden başlarım? Nasıl çizerim? Çizime başlamanın en  yararlı  yolu konu  ile alakalı  kaynaklardan  yararlanmak . Çünkü, karakalemi öğrenmeye yönelik ve anatomileri doğru olan çalışmalara bakarak çalışmak, elimizin doğru  bir biçimde  gelişmesi için  son derece önemlidir . Yani 150 kg yi kaldırabilmek için  en başta  30 kg ile sakatlanmamak için doğru teknikle başlanmalı. Unutmayın ki temeli sağlam olmayan bir bina, kolaylıkla yıkılabilir. Önce temeli  güçlü  oluşturmalı sonra üstüne inşa etmeliyiz. Bu konuda acele etmemeli temkinli davranmalıyız. Yanlış öğrenilen